Jotain kuvia mitä ei ole tullu postailtua

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Haluan toivottaa kaikille erittäin hyvää ja rauhallista Joulua. Ja onnellista Uutta Vuotta 2013.

Samalla haluan kiittää kaikkia asiakkaitani menneestä vuodesta joka oli kiireinen niin töiden kuin kodonkin puolesta.

Toivonkin että tapaamme taas ensi vuonna musteiden merkeissä. Tammikuun alussa muutan uusiin tiloihin Lappeenrannan osalta, kerrattakoon nyt vielä osoite: Snellmanninkatu 8, Lappeenranta.

Järvenpäässä oppipoika Aleksi alkaa tekemään pieniä kuvia valmiista fläsheistä. Eli kannattaa tulla piipahtamaan!

Jos mietiskelet tatskoja kinkkua jäystäessä niin muista täyttää ajanvarauslomake!

Jouluja toivotellen
Markus

Ajanvarausennakkotiedot netin kautta

Nyt voit halutessasi lähettää yhteystietosi ja tatuointitoiveesi myös täältä. Täyttämällä alla olevan lomakkeen olen yhteydessä sinuun.

Lähetä

Gypsy Gentleman kolmas jakso!

Marcus Kuhnin sarjan kolmas osa, jossa mm. Jason Kundellin haastis. Kannattaa katsoa, peittoaa kevyesti kaiken maailman Tosi-TV tatulaatiohömpötykset.

 

Roisketta

Koiran muotokuva tatuointi

Tein tällaisen muotokuva tatuoinnin Oulu Internatinal Tattoo Festeillä viime keväänä. Vihdoinkin sain siitä parantuneena kuvan. Jos en väärin muista taisin saada tällä Best of the Day pokaalin lauantaina. Mukavata oli.

 

 

 

 

 

 

Sain myös valmiiksi kallo tatuoinnin. Kokonaan parantunut kuva myöhemmin. Nyt kallo tuoreena muut parantuneena joten hyvää kuvaa on vakea saada. Kuva on tehty Lappeenrannassa.

Skull Tattoo

The Gypsy Gentleman – Episode 01: New York City

Loistavaa katsottavaa. Kannattaa tutustua… Mielummin ku joku Miami Ink…

 

The Gypsy Gentleman – Episode 01: New York City from Marcus Kuhn on Vimeo.

Ajanvarauksista lisäinfoa

Monasti törmään kysymyksiin että mitenkä varaan aikaa sinulle? Ja mihin pääsen asiakkaaksi?

No ensinnäkin asiakkaaksi pääsee ihan kaikki täysi-ikäiseksi ennättäneet ihmiset. Asiakkaani ovat aina asiakkaitani olipa teko paikka mikä tahansa. Asiakas myös itse päättää mihin hän haluaa tulla tatuoitavaksi. Järvenpäähän jonot ovat yleensä pidempiä mutta sinnekkin varmasti sopii. Lappeenrannassa taas jonot ovat yleensä pari kolme kuukautta maksimissaan joten Lappeeseen pääsee nopeammin.

Tyypillisesti asiakkaat haluavat casino online Järvenpäähän mutta varsinkin isommissa projekteissa kuvia tehdään molemmilla paikkakunnilla. Lappeenranta ei ole kuitenkaan niiiiiin kaukana etteikö tänne pääse yleisillä kulkuneuvoilla :)

Lappeenrannan asiakkaista tällä hetkellä 70% tulee ympäri Suomea ja eikä Järvenpään asiakkaat kaikki ole Etelä-Suomesta. Joten kyllä kuvaa saa jos jaksaa matkustella :)

Toisin kuin monet olettavat teen myös pienempiä kuvia, ei kaikki halua koko sleeveä tai selkää, pienikin on kaunista ja monesti pukee kantajaansa paremmin kuin iso kuva, joten rohkeasti yhteyttä jos halajaa pikkukuvaakin.

Ajanvaraus osiossa on lisäinfoa.

Oulu 2nd International Tattoo Festival

Messut käytynä. Hommia oli enemmän kuin laki sallii ja olinkin tosi kiireinen koko viikon lopun. Tein suhteellisen suuria kuvia. Lauantaille olin varannut ns. pääpäivän. Pohjekuvia ja sellaisia mitä pääsi oikeasti hifistelemään. Lauantaina voitinkin best color tattoo sarjan, kuvalla jonka tein päivällä, geisha joka pitää veristä korppia kätösessään. Lisäksi tein Oulun tattuoijalle muotokuvan omas amstaffistaan tällä lähti taas päivän paras kuva.

Pistän kuvia tulemaan myöhemmin jahka saan ne.

Mukavia yllätyksiä oli kun lapsuuden kaverit olivat moporeissullaan pohjoiseen. Äijät pysähtyivät messuloimaan ja teinkin Kurikan rock a billy kurkolle sytytystulpan siivillä! Ja mukavaa oli!

Koko lailla messut olivat mallikkaasti järjestetty ja oululaiset humaltuivat tällä kertaa vähän myöhemmin joten olin jo ehtinyt itse nukkumaan, hyvä niin!

2nd International Tattoo Festival Oulu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olemme Down Under Tattoon kanssa töissä Oulun tatuointimessuilla! Saa tulla moikkaamaan, itselläni ennakko ajat ovat menneet, mutta jotain pientä varmasti väleihin mahtuu!

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto