Tatuointisi ajanvaraustiedot blogin kautta…

Muistathan että ajanvarauksen ennakkotiedot voit lähettää myös netissä!

Normaali kiireistä johtuen on hyvä jos soitat noin viikon kuluttua I tillegg til denne automaten sa deles det ogsa selvfolgelig ut pa andre spill, og vi kan jo nevne blant annet Jack Hammer som er en megapopul?r norske spilleautomater fra Net Entertainment med sine Sticky Wins. jos ajanvarauslomakkeeseesi ei ole vastattu. Olisin enemmän kuin mielissäni jos kuitenkin soitaisit arkena klo. 9.00-15.00 välisenä aikana.

Lähetä

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Haluan toivottaa kaikille erittäin hyvää ja rauhallista Joulua. Ja onnellista Uutta Vuotta 2013.

Samalla haluan kiittää kaikkia asiakkaitani menneestä vuodesta joka oli kiireinen niin töiden kuin kodonkin puolesta.

Toivonkin että tapaamme taas ensi vuonna musteiden merkeissä. Tammikuun alussa muutan uusiin tiloihin Lappeenrannan osalta, kerrattakoon nyt vielä osoite: Snellmanninkatu 8, Lappeenranta.

Järvenpäässä oppipoika Aleksi alkaa tekemään pieniä kuvia valmiista fläsheistä. Eli kannattaa tulla piipahtamaan!

Jos mietiskelet tatskoja kinkkua jäystäessä niin muista täyttää ajanvarauslomake!

Jouluja toivotellen
Markus

Muutoksia Lappeenrannan työtilojen osalta.

Kinnusen Talo, Ampparitalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen enää Joulukuun vanhalla työtilalla Lappeenrannassa. Ja ensi vuoden alusta aloitan uudessa osoitteessa: Snellmaninkatu 8, 53100 Lappeenranta.

Uudelle työhuoneelleni on helpompi löytää sekä paikallisten että matkalaisten. Talo sijaitsee ydinkeskustassa, joten kaikki kaupunkimme palvelut ovat lähellä kauppoineen, majapaikkoineen sekä ravintoloineen.

Imatrantien suurin ongelma oli tilan koko ja matka rautatieasemalle. Nyt tilaa on ja esim. kaverinsa tai puolisonsa kanssa reissaavat voi ottaa rennosti katselemalla televisiota tai lähtemällä vaikka shoppailemaan. Jos ei koneen surina jaksa kiinnostaa.

Itse olen ihastellut taloa koko Lappeenrannassa olon ajan. Ampparitalona tunnettu rakennus on Suutarimestari Pekka Kinnusen rakennuttama talo, jonka on suunnitellut arkkitehti Pekka Roiha. 1909 vuonna valmistunut Jugendtalo huokuu edelleen historiaa korkeine huoneineen ja torneineen. Itse suutarimestarinkaan tarina ei ole mitätön. Varattomana, mutta ahkerana nuorena miehenä Lappeenrantaan muuttanut mies työllisti ensin itsensä suutariyrittäjänä ja myöhemmin oli merkittävä työllistäjä alueella. Pekka Kinnunen tekemä naisen kenkä palkittiin parhaana Pariisin maailmannäyttelyssä. Kinnunen valmisti jo 1910-luvulla omassa verstaassaan sarjavalmisteisia kenkiä ja sotilassaappaita Venäjän valtiolle, vaikka hienommat kengät tehtiinkin vielä tilauksesta käsityönä.

Joten käsityöläisen historia on voimakas talossa, toivottavasti itse pystyn edes vähän käsityölläni antamaan arvoa tälle kauniille rakennukselle!

Eli lyhkäisyydessään uusi osoite Lappeenrantaan vuodenvaihteesta on:

Snellmaninkatu 8, 53100 Lappeenranta.

 

Ajanvarausennakkotiedot netin kautta

Nyt voit halutessasi lähettää yhteystietosi ja tatuointitoiveesi myös täältä. Täyttämällä alla olevan lomakkeen olen yhteydessä sinuun.

Lähetä

Viimeaikaisia kuvatuksia

Koiran muotokuva Englanninbulldogin muotokuvaa sääreen. Tein Lappeenrannassa tällaisen muotokuvan, rotuhan on itselle todella rakas! Referenssikuva oli hieman pikselinen mutta mielestäni onnistu jotenkin! Omistajalla on myös toinenki bulli joten odottelen innolla uutta projektia bullien parissa!

 

 

 

 

 

 

Japan sleeve start up
Alottelin myös Lappeenrannassa tällaista lohis sleeveä. Ajatuksena oli että koko käsi koostuu ainoastaan lohikäärmeestä ja kirsikan kukista. Taustalla vettä ja pilviä. Kyseessä on toinen istunto ja aika pitkälle on päästy. Seuraavalla kerralla voikin aloitella luultavasti värejä, ehkä!

 

 

 

 

 

 

 

Japanese Geisha sleeve start up

Aloittelin toistakin japskisleeveä! Aiheena on geisha tytsyä, kukkaa ja hanya! Tämä oli vasta ensimmäinen istunto joten aika hyvin saatiin kaikki paikalleen. Seuraavalla kerralla pääseekin jo tosi toimiin! Kuva tehty Lappeenrannassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanya!Tein Lappeenrannassa tällaisen Hanya maskin! Kaveri ajeli Järvenpäästä ottaan kuvaa ja vieläpä ensimmäistä sellaista! Hienosti meni ja mieluusti jatkaisin tätä vielä tulevaisuudessa…

 

 

 

 

 

 

 

 

mexican sugar skull womanJävenpään Down Underilla aloiteltiin tällaista ala kättä ensimmäinen setti olisi melkein valmis. Ruusuihin tulee viel väriä ja toiselle puolelle lisää kukkaa. Tosin Pioneilla mennään eikä ruusuilla…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koitan päivitellä ensi viikolla lisää. Ei jaksa vaan satuilla enempää, sorry for that! Tulilla on monta mielenkiintoista projektia pääsääntöisesti semirealismia, potretteja ja jaappania. Näitä myös teen mielelläni! Jos haluat multa kuvaa niin ei muutaku Lappeenrannan tai Järvenpään toimipisteille piipahtaan ja täyttään ajanvarauskaavaketta. Toki puhelimitse tai sähköpostilla onnistunee jos ei paikalle pääse. Lappeenrantaan pääsee viel tänä vuonna ja Järvenpäähän otan projekteja vastaan, mutta aikataulua en ole vielä ensi vuodelle laatinut….

Rock Rock!

Gypsy Gentleman kolmas jakso!

Marcus Kuhnin sarjan kolmas osa, jossa mm. Jason Kundellin haastis. Kannattaa katsoa, peittoaa kevyesti kaiken maailman Tosi-TV tatulaatiohömpötykset.

 

Muutama kuvatus keväältä ja loma!

Ensiksikin pitänee pahoitella etten ole ehtinyt paljoakaan blogiani päivittelemään! Tekosyitä on monia mutta päällimmäisenä on ollut kiire. Järvenpäässä Down Underilla yhden miehen poistuminen kokoonpanosta on osaltaan edes auttanut kiirettä. Lisäksi Lappeenrannan oma työhuone on vaatinut veronsa marked.fi päivitysten osalta.

No kumminkin töitä on riittänyt mukavasti ja hienoja projekteja on saatu valmiiksi. Luonnollisesti uusiakin odotan malttamattomana. Näistä sanottakoon että muutama japanese selkäkuva ja sleevee on tiedossa syksyllä. Muotokuviakin on alkanut taas ilmaantumaan, mikä on aina todella mukavaa!

Kevään aikana tuli vierailtua parilla messuillakin Helsinki Inkissä ja Oulun International Tattoo Festeillä. Messuja olisikin mukava kierrellä enemmänkin mutta aika on aina kortilla. Neljä mukulaa ja vaimokin vaativat omansa.

Lomilla siis nyt heinäkuun ekan viikon lisäksi elokuussa toinen viikko, mutta siitä myöhemmin!

Lupaan kuitenkin että nyt aktivoidun näiden webbijuttujen kans!

Alla muutama kuvatus:

Muutama kuvatus

 Japan Back Piece

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tein tällaisen Japani tyylisen selkäkuvan. Mukavata oli, kuvaa taidettiin tehdä 5 kertaa. Asiakkaalle iso kiitos ja propsit!

Peitekuva

Peitekuva tribaaliin

 

Peiteltiin tribuukkaa. Kuva on osa isompaa kokonaisuutta joka paljastuu sitten tuonnempana. Peittona toimi Ranskalaisen miliisin hattu.

 

 

 

 

 

 

Peitto Maatuska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää peiteltävää!

Asiakas oli ottanut selkäänsä kuvaa kotikutojalta ja pieleenhän se oli menny! Valitettavasti ennen kuva jäi ottamati!

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto