Tatuointisi ajanvaraustiedot blogin kautta…

Muistathan että ajanvarauksen ennakkotiedot voit lähettää myös netissä!

Normaali kiireistä johtuen on hyvä jos soitat noin viikon kuluttua I tillegg til denne automaten sa deles det ogsa selvfolgelig ut pa andre spill, og vi kan jo nevne blant annet Jack Hammer som er en megapopul?r norske spilleautomater fra Net Entertainment med sine Sticky Wins. jos ajanvarauslomakkeeseesi ei ole vastattu. Olisin enemmän kuin mielissäni jos kuitenkin soitaisit arkena klo. 9.00-15.00 välisenä aikana.

Lähetä

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta

Haluan toivottaa kaikille erittäin hyvää ja rauhallista Joulua. Ja onnellista Uutta Vuotta 2013.

Samalla haluan kiittää kaikkia asiakkaitani menneestä vuodesta joka oli kiireinen niin töiden kuin kodonkin puolesta.

Toivonkin että tapaamme taas ensi vuonna musteiden merkeissä. Tammikuun alussa muutan uusiin tiloihin Lappeenrannan osalta, kerrattakoon nyt vielä osoite: Snellmanninkatu 8, Lappeenranta.

Järvenpäässä oppipoika Aleksi alkaa tekemään pieniä kuvia valmiista fläsheistä. Eli kannattaa tulla piipahtamaan!

Jos mietiskelet tatskoja kinkkua jäystäessä niin muista täyttää ajanvarauslomake!

Jouluja toivotellen
Markus

Muutoksia Lappeenrannan työtilojen osalta.

Kinnusen Talo, Ampparitalo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen enää Joulukuun vanhalla työtilalla Lappeenrannassa. Ja ensi vuoden alusta aloitan uudessa osoitteessa: Snellmaninkatu 8, 53100 Lappeenranta.

Uudelle työhuoneelleni on helpompi löytää sekä paikallisten että matkalaisten. Talo sijaitsee ydinkeskustassa, joten kaikki kaupunkimme palvelut ovat lähellä kauppoineen, majapaikkoineen sekä ravintoloineen.

Imatrantien suurin ongelma oli tilan koko ja matka rautatieasemalle. Nyt tilaa on ja esim. kaverinsa tai puolisonsa kanssa reissaavat voi ottaa rennosti katselemalla televisiota tai lähtemällä vaikka shoppailemaan. Jos ei koneen surina jaksa kiinnostaa.

Itse olen ihastellut taloa koko Lappeenrannassa olon ajan. Ampparitalona tunnettu rakennus on Suutarimestari Pekka Kinnusen rakennuttama talo, jonka on suunnitellut arkkitehti Pekka Roiha. 1909 vuonna valmistunut Jugendtalo huokuu edelleen historiaa korkeine huoneineen ja torneineen. Itse suutarimestarinkaan tarina ei ole mitätön. Varattomana, mutta ahkerana nuorena miehenä Lappeenrantaan muuttanut mies työllisti ensin itsensä suutariyrittäjänä ja myöhemmin oli merkittävä työllistäjä alueella. Pekka Kinnunen tekemä naisen kenkä palkittiin parhaana Pariisin maailmannäyttelyssä. Kinnunen valmisti jo 1910-luvulla omassa verstaassaan sarjavalmisteisia kenkiä ja sotilassaappaita Venäjän valtiolle, vaikka hienommat kengät tehtiinkin vielä tilauksesta käsityönä.

Joten käsityöläisen historia on voimakas talossa, toivottavasti itse pystyn edes vähän käsityölläni antamaan arvoa tälle kauniille rakennukselle!

Eli lyhkäisyydessään uusi osoite Lappeenrantaan vuodenvaihteesta on:

Snellmaninkatu 8, 53100 Lappeenranta.

 

Valerie Vargas, Tattoo Age ensimmäinen osa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensimmäinen osa Tattoo Agen Valerie Vagasista nähtävissä Vicessä. Valerie on maailman kuulu tatuoija, Te presentamos una tragaperras de lujo con 5 lineas de premio y 3 rodillos, que refleja la atmosfera de un Casino s4gambling.com/fi/ de verdad. yhdestä Lontoon kovimmista tatska puodeista, Frith Street Tattoosta! Suosittelen suuresti tutustumaan Valerien videoon.

Viimeaikaisia kuvatuksia

Koiran muotokuva Englanninbulldogin muotokuvaa sääreen. Tein Lappeenrannassa tällaisen muotokuvan, rotuhan on itselle todella rakas! Referenssikuva oli hieman pikselinen mutta mielestäni onnistu jotenkin! Omistajalla on myös toinenki bulli joten odottelen innolla uutta projektia bullien parissa!

 

 

 

 

 

 

Japan sleeve start up
Alottelin myös Lappeenrannassa tällaista lohis sleeveä. Ajatuksena oli että koko käsi koostuu ainoastaan lohikäärmeestä ja kirsikan kukista. Taustalla vettä ja pilviä. Kyseessä on toinen istunto ja aika pitkälle on päästy. Seuraavalla kerralla voikin aloitella luultavasti värejä, ehkä!

 

 

 

 

 

 

 

Japanese Geisha sleeve start up

Aloittelin toistakin japskisleeveä! Aiheena on geisha tytsyä, kukkaa ja hanya! Tämä oli vasta ensimmäinen istunto joten aika hyvin saatiin kaikki paikalleen. Seuraavalla kerralla pääseekin jo tosi toimiin! Kuva tehty Lappeenrannassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanya!Tein Lappeenrannassa tällaisen Hanya maskin! Kaveri ajeli Järvenpäästä ottaan kuvaa ja vieläpä ensimmäistä sellaista! Hienosti meni ja mieluusti jatkaisin tätä vielä tulevaisuudessa…

 

 

 

 

 

 

 

 

mexican sugar skull womanJävenpään Down Underilla aloiteltiin tällaista ala kättä ensimmäinen setti olisi melkein valmis. Ruusuihin tulee viel väriä ja toiselle puolelle lisää kukkaa. Tosin Pioneilla mennään eikä ruusuilla…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koitan päivitellä ensi viikolla lisää. Ei jaksa vaan satuilla enempää, sorry for that! Tulilla on monta mielenkiintoista projektia pääsääntöisesti semirealismia, potretteja ja jaappania. Näitä myös teen mielelläni! Jos haluat multa kuvaa niin ei muutaku Lappeenrannan tai Järvenpään toimipisteille piipahtaan ja täyttään ajanvarauskaavaketta. Toki puhelimitse tai sähköpostilla onnistunee jos ei paikalle pääse. Lappeenrantaan pääsee viel tänä vuonna ja Järvenpäähän otan projekteja vastaan, mutta aikataulua en ole vielä ensi vuodelle laatinut….

Rock Rock!

Down Under Tattoo Blogi

Muistuttaisin että Sinulla on mahdollista tilata Down Under Tattoon blogi päivitykset sähköpostiisi.

Klikkaa tästä

Ajanvarauksista

Nopeimmille aikoja vielä Lappeenrantaan ennen vuoden loppua!

Muutama uusi kuvatus

Selkäprojekti on kesken, samoin jalka sleeveä vasta aloiteltu. Selkään vasta vasta saatu linjat ja taustat, nyt päästäänkin hinkkaamaan oikein kunnolla! Istuntoja kyseiseen tatuointiin on käytetty nyt kolme.

Jalka sleeve tulee jatkumaan lähitulevaisuudessa. VooDoo hommat Haitilta, voiko olla mukavampaa! Varsinkin kun saapi rustata oman mielen mukaan. Yhdessä katsellaan aihetta ja itse työstän sitten parhaalla katsomallani tavalla.

Silmät tuli naputeltua selkämykseen, mallin silmät omistaa Horrorpopsin solisti. Asiakas halusi kyseisen naikkosen silmät ja nehän ovat edustettuina Kiss Kiss Kill Kill levyn kansissa. Kyseinen levy on soinut Down Underilla tiuhaan.

Laiva tuli värkättyä herran ensimmäiseksi tatuoinniksi. Lähtökohta oli enemmänkin merirosvolaiva mutta se taitttui sitten myöhemmin molempien päässä tällaiseksi semi oldiksi. Yö taittui päiväksi jne. Mukava kuva rustailla.

The Gypsy Gentleman – Episode 01: New York City

Loistavaa katsottavaa. Kannattaa tutustua… Mielummin ku joku Miami Ink…

 

The Gypsy Gentleman – Episode 01: New York City from Marcus Kuhn on Vimeo.

Tehtyjä kuvia!

Muutamia kuvia mitä on tullut värkkäiltyä, naikkoselle tulee jatkoa myöhemmin ylöspäin ja viikinki selkää hiotaan vielä.

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto