Ajanvarauksista lisäinfoa

Monasti törmään kysymyksiin että mitenkä varaan aikaa sinulle? Ja mihin pääsen asiakkaaksi?

No ensinnäkin asiakkaaksi pääsee ihan kaikki täysi-ikäiseksi ennättäneet ihmiset. Asiakkaani ovat aina asiakkaitani olipa teko paikka mikä tahansa. Asiakas myös itse päättää mihin hän haluaa tulla tatuoitavaksi. Järvenpäähän jonot ovat yleensä pidempiä mutta sinnekkin varmasti sopii. Lappeenrannassa taas jonot ovat yleensä pari kolme kuukautta maksimissaan joten Lappeeseen pääsee nopeammin.

Tyypillisesti asiakkaat haluavat casino online Järvenpäähän mutta varsinkin isommissa projekteissa kuvia tehdään molemmilla paikkakunnilla. Lappeenranta ei ole kuitenkaan niiiiiin kaukana etteikö tänne pääse yleisillä kulkuneuvoilla :)

Lappeenrannan asiakkaista tällä hetkellä 70% tulee ympäri Suomea ja eikä Järvenpään asiakkaat kaikki ole Etelä-Suomesta. Joten kyllä kuvaa saa jos jaksaa matkustella :)

Toisin kuin monet olettavat teen myös pienempiä kuvia, ei kaikki halua koko sleeveä tai selkää, pienikin on kaunista ja monesti pukee kantajaansa paremmin kuin iso kuva, joten rohkeasti yhteyttä jos halajaa pikkukuvaakin.

Ajanvaraus osiossa on lisäinfoa.

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto