Barnshaker valmis…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sain viimeinkin suhteellisen valmiiksi oman pyöräni. Aihiona on perus Evo Softail vuosimallia -91.

Runkomuutoksen teki Kustom Bikesin Henkka. Itellä kun toi hitsi ei pysy niin hyvin kädessä että viittiis luottaa oman henkensä niihin saumoihin :) Maalauksesta vastasin Dark Artin Jari. Loput onkin sitten garage build meisingillä. Sähköt veti torttu Iiro!

Suur kiitokset kuuluu Herra Jukkaralle jonka kanssa meillä oli lepposet puuhastelut Purala Choppessilla, Lappeenrannan sivukylillä! Kiitoksia kaipaa myös one and only The Lensu!

Nyt olisi siis tehtynä linjat ja ensi talven aikana runttailen mokat pois ja ruvetaan hifistelemään. Pieniä lapsuksia löyty heti ja varmasti löytyy lisää koska pyörä on ensimmäinen mitä olen kunnolla tehnyt.

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto