Muutama uusi kuvatus

Selkäprojekti on kesken, samoin jalka sleeveä vasta aloiteltu. Selkään vasta vasta saatu linjat ja taustat, nyt päästäänkin hinkkaamaan oikein kunnolla! Istuntoja kyseiseen tatuointiin on käytetty nyt kolme.

Jalka sleeve tulee jatkumaan lähitulevaisuudessa. VooDoo hommat Haitilta, voiko olla mukavampaa! Varsinkin kun saapi rustata oman mielen mukaan. Yhdessä katsellaan aihetta ja itse työstän sitten parhaalla katsomallani tavalla.

Silmät tuli naputeltua selkämykseen, mallin silmät omistaa Horrorpopsin solisti. Asiakas halusi kyseisen naikkosen silmät ja nehän ovat edustettuina Kiss Kiss Kill Kill levyn kansissa. Kyseinen levy on soinut Down Underilla tiuhaan.

Laiva tuli värkättyä herran ensimmäiseksi tatuoinniksi. Lähtökohta oli enemmänkin merirosvolaiva mutta se taitttui sitten myöhemmin molempien päässä tällaiseksi semi oldiksi. Yö taittui päiväksi jne. Mukava kuva rustailla.

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto