Muutama kuvatus keväältä ja loma!

Ensiksikin pitänee pahoitella etten ole ehtinyt paljoakaan blogiani päivittelemään! Tekosyitä on monia mutta päällimmäisenä on ollut kiire. Järvenpäässä Down Underilla yhden miehen poistuminen kokoonpanosta on osaltaan edes auttanut kiirettä. Lisäksi Lappeenrannan oma työhuone on vaatinut veronsa marked.fi päivitysten osalta.

No kumminkin töitä on riittänyt mukavasti ja hienoja projekteja on saatu valmiiksi. Luonnollisesti uusiakin odotan malttamattomana. Näistä sanottakoon että muutama japanese selkäkuva ja sleevee on tiedossa syksyllä. Muotokuviakin on alkanut taas ilmaantumaan, mikä on aina todella mukavaa!

Kevään aikana tuli vierailtua parilla messuillakin Helsinki Inkissä ja Oulun International Tattoo Festeillä. Messuja olisikin mukava kierrellä enemmänkin mutta aika on aina kortilla. Neljä mukulaa ja vaimokin vaativat omansa.

Lomilla siis nyt heinäkuun ekan viikon lisäksi elokuussa toinen viikko, mutta siitä myöhemmin!

Lupaan kuitenkin että nyt aktivoidun näiden webbijuttujen kans!

Alla muutama kuvatus:

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto