Viimeaikaisia kuvatuksia

Koiran muotokuva Englanninbulldogin muotokuvaa sääreen. Tein Lappeenrannassa tällaisen muotokuvan, rotuhan on itselle todella rakas! Referenssikuva oli hieman pikselinen mutta mielestäni onnistu jotenkin! Omistajalla on myös toinenki bulli joten odottelen innolla uutta projektia bullien parissa!

 

 

 

 

 

 

Japan sleeve start up
Alottelin myös Lappeenrannassa tällaista lohis sleeveä. Ajatuksena oli että koko käsi koostuu ainoastaan lohikäärmeestä ja kirsikan kukista. Taustalla vettä ja pilviä. Kyseessä on toinen istunto ja aika pitkälle on päästy. Seuraavalla kerralla voikin aloitella luultavasti värejä, ehkä!

 

 

 

 

 

 

 

Japanese Geisha sleeve start up

Aloittelin toistakin japskisleeveä! Aiheena on geisha tytsyä, kukkaa ja hanya! Tämä oli vasta ensimmäinen istunto joten aika hyvin saatiin kaikki paikalleen. Seuraavalla kerralla pääseekin jo tosi toimiin! Kuva tehty Lappeenrannassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanya!Tein Lappeenrannassa tällaisen Hanya maskin! Kaveri ajeli Järvenpäästä ottaan kuvaa ja vieläpä ensimmäistä sellaista! Hienosti meni ja mieluusti jatkaisin tätä vielä tulevaisuudessa…

 

 

 

 

 

 

 

 

mexican sugar skull womanJävenpään Down Underilla aloiteltiin tällaista ala kättä ensimmäinen setti olisi melkein valmis. Ruusuihin tulee viel väriä ja toiselle puolelle lisää kukkaa. Tosin Pioneilla mennään eikä ruusuilla…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koitan päivitellä ensi viikolla lisää. Ei jaksa vaan satuilla enempää, sorry for that! Tulilla on monta mielenkiintoista projektia pääsääntöisesti semirealismia, potretteja ja jaappania. Näitä myös teen mielelläni! Jos haluat multa kuvaa niin ei muutaku Lappeenrannan tai Järvenpään toimipisteille piipahtaan ja täyttään ajanvarauskaavaketta. Toki puhelimitse tai sähköpostilla onnistunee jos ei paikalle pääse. Lappeenrantaan pääsee viel tänä vuonna ja Järvenpäähän otan projekteja vastaan, mutta aikataulua en ole vielä ensi vuodelle laatinut….

Rock Rock!

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto