Ajanvaraukset


Ajanvaraukset

Ajanvarauksissa voit ottaa yhteyttä joko Down Under Tattoolle, sähköpostitse tai soittamalla. Ajanvarauksen yhteydessä on hyvä esittää toiveet mitä on hankkimassa tai suunnitteilla. Jonoja on vaihtelevasti riippuen paikkakunnasta. Jono tilanne vaihtelee jonkin verran, mutta pääsääntöisesti kuvaa joutuu jonottamaan muutaman kuukauden.

Suunnittelun aloitan vasta kun aika on varattu ja asiakkaan kanssa on päästy yhteisymmärrykseen mitä on tuloillaan. Isompiin projekteihin varaamme riittävän monta aikaa ja näiden väliin paranemis aikaa joten nopeaa sleeveä tai selkää on turha odottaa.

Lappeenrannassa

Lappeenrannassa teen töitä työhuoneellani. Monet valitsevat Lappeenrannan lyhempien jonojen vuoksi. Olen järjestänyt pitkän matkalaisille edullisen majoituksen kaupungin reunalta motellista, aamupalan kera. Huoneita löytyy yhdestä hengestä kolmeen. Jos motelli ei kelpaa niin kaupunki on täynnä hotelleja, joista löytyy huoneita moneen lähtöön. Hotellit ja motellit kannattaa varata kuitenkin ajoissa, koska venäläiset valtaavat huoneet varsinkin lomakausien aikana.

Terkuin
Markus

Suorayhteys:
markus@downunder.fi
040 1284 544

Täyttämällä ajanvarauslomakkeen helpotat oman kuvaideasi käsittelyä! Välillä lomakeita tulee enemmän joten jos mitään ei kuulu viikkoon niin soita suoraan minulle. Paras aika on soitella 9-15.30. Jos en heti vastaa teen yleensä töitä, joten soitan takaisin heti kun pystyn.

Lähetä
© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto