About


Moikka olen Markus Koskela

Tatuoin Down Under Tattoolla Järvenpäässä ja lisäksi Lappeenrannassa ollessani työskentelen omalla työhuoneellani.

Tyylini

Varsinaisesti en nosta omaksi tyylikseni mitään tiettyä koulukuntaa, mutta kuitenkin mieltäni lämmittävät erityisesti Japani-vaikutteiset, New Traditional ja realistiset kuvat. Nykyisin työstän enimmäkseen väreissä, mutta luontevinta itselle on aina ollut mustaharmaat tatuoinnit. Tyylikseni voisin pikemminkin sanoa eri tyylilajien sekoituksen.

Tapani työskennellä

Teen ainoastaan custom kuvia, joten valmiit tribal-mallit yleensä taittuu joksikin mielestäni siistimmiksi aiheiksi. Työskentelytapani on asiakaslähtöinen. Tämä tarkoittaa sitä että asiakas osallistuu itse suunnitteluun. Yleisesti valmis kuva on aina sekä kantajansa, että tekijänsä näköinen.

Pyrin tekemään jokaisen kuvan aina niin hyvin kuin vain suinkin osaan ja niin, että se kestää aikaa. Annan kuvilleni aina laatutakuun! Tämä tarkoittaa sitä, että jos paranemisen aikana väriä lähtee tai haalistuu niin paikkaan sen ilmaiseksi.

Etiikka

Olen suhteellisen tarkka etiikasta, kunnioitan sekä tatuointiperinteitä, uskontokuntia ja hyviä käytöstapoja, joten mitään natsiläppätatuointeja en tee! Samaan kategoriaan menee myös skinit ja satanistiset kuvat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tatuoinnit eivät voisi olla humoristisia, päinvastoin huumori on elämän suola!

Jos haluat tatuoinnin minulta ota rohkeasti yhteyttä! Jonoja on aina, mutta hyville kuville löytyy tilaa jo ehkäpä lähi tulevaisuudestakin!

Ystävällisin Terveisin
Markus Koskela

Och samma på svenska!

© Copyright Get Marked - Designed by Pexeto